vvs personal i Stockholm

Yrkeskategorier

För företag - VVS Bemanning

Till dig som är verksam inom VVS branschen och vet att behoven för yrkesmän varierar mycket  beroende på projektet du får.

Genom att anställa vår personal i Stockholm kan du se till att det alltid finns människor tillgängliga, även på kort tid. Du kan anställa våra skickliga rörmokare snabbt och enkelt och bara betala för deras arbetstid på projektet.

Du behöver inte binda upp dig som du gör med dina anställda, vilket underlättar planeringen och processen i helheten.

Att hitta anställda med rätt kompetens är en utmaning, och  vår bransch är inget undantag. Efterfrågan på anställda är enorm. På grund av begränsade personalresurser tvingas många vvs och bygg företag att inte ta på sig fler projekt.

Det tar tid att hitta bra medarbetare, vilket är vad de flesta företag i branschen saknar när de är upptagna med att driva projekt. Låt den här delen av Smart Comfort Group fungera för dig så att du kan spendera din tid och energi på att driva ett hållbart företag som växer år för år.

Trygga & flexibla lösningar

Du kommer att känna dig trygg när du anställer arbetare från oss. Vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra anställda, vilket innebär att vi betalar löner, socialförsäkringsersättningar, sjuklön etc. Som kund behöver du inte tänka på ansvarsförsäkring och du behöver inte låta anställda få den utbildning som krävs.

Vi kommer att hantera den här delen så att du kan fokusera på att driva projektet.

Ditt företag betalar bara anställda för den tid de spenderar på att arbeta med projektet. Som vår kund kan du ringa nödsamtal 24 timmar om dygnet. Om någon är sjuk eller om du tycker att du behöver förstärkning för att slutföra projektet i tid, skicka bara en signal så fixar vi problemet. Så här ska bemanningsföretag i Stockholm arbeta!

VVS Entreprenör i bakgrunden.

När du anställer oss för VVS Bemanning i Stockholm kommer du definitivt att anställa människor som vet vad de gör. Vi testar alltid kvaliteten, all personal vi hyr ut har vi anställt hos oss, vi prövar alltid personalen på våra egna byggen innan uthyrning.

Vi gör detta för att du ska få rörmokare, svetsare, montörer, snickare och isoleringstekniker som verkligen förstår sitt arbete och gör sitt bästa varje dag. Det kan direkt låta anställda som vet hur man utför varje uppgift professionellt, säkert och effektivt direkt spara tid och pengar. Kontakta oss så presenterar vi våra personal lösningnar till er.

Svenskt näringsliv Kolletivavtal
Id06 bygg

VVS Bemanning

VVS Nischad bemanningsfirma. Vi hyr ut prövade arbetslag inkl arbetsledning, åtar oss uppdrag inom hela landet!

Kontakt info