rörmokare från bemannignsföretag

Hyra Rörmokare

rörmokare via bemanningsfirma

Rörmokare - vår styrka.

Vi är ett professionellt företag som bara fokuserar på VVS Personal. Vi har en stor erfarenhet och kunskap inom vvs branschen, gedigen kunskap om vvs och ett omfattande kontaktnät. Detta gör oss till din säkerhetspartner, särskilt du som söker kvalificerad personal inom vvs-branschen. Vi ser att vi också har interna medarbetare som kan förse våra anställda med egen utbildning efter behov.

Under produktionstoppar, föräldraledighet, semester ledighet och sjukfrånvaro kan det lätt bli brist på personal. Det är där vi kommer in och fyller i dina personalbehov och visar vilka helhetslösningar vi har. 

  – Hyr in Arbetslag med en arbetsledare – Något som har visat sig vara det mest effektiva lösningen för entreprenader. Kommunikation via 1 arbetsledare som ser till att alla utför sina uppdrag och jobbar i takt. 

  Våra rörmokare kommer alltid med sin egen utrusning och är klädda för jobbet.

  Flertal av våra VVS-Montörer har även stor erfarenhet av ventilation samt/eller isolering vilket gör dem väldigt flexibla på arbetsplatserna. Dem hoppar gärna in och  hjälper till om det krävs.

Söker du jobb som rörmokare?

Vi jobbar främst med att hyra ut personal till entreprenader. Vi hjälper företag inom VVS Sektorn med placering av personal. Att arbeta hos oss innebär att du anställs för att arbeta med projekt hos kunden. Objektets längd och storlek kan vara olika. Du är välkommen att kontakta oss idag!

Vårt mål är att få dig att känna dig trygg och stolt över att arbeta med oss. Ditt jobb innebär att du kommer att anställas för ett eller flera projekt och därmed bli vårt ansikte utanför arbetsplatsen. Längden på projekten kan variera mycket, både långa och korta projekt.

Vanligaste arbetsuppgifter som rörmokare : Följa ritningarna och tekniska instruktioner för installation i nya byggnader. Allt från sammanfogning via gängning till svetsning . Du kan kommer också bl.a. installera och reparera pumpar, varmvattenberedare och styr- och reglerutrustning. 

Låter det intressant? Skicka in ditt CV&Kort beskrivning om dig själv till [email protected]

Kostnadseffektivt.

När du arbetar med vår hjälp ingår allt från utrustning till försäkring. På det sättet har du kontroll över de slutliga kostnaderna för att anställa anställda i ett tidigt skede.

Flebixel personallösning.

Om dina behov förändras och andra kompetenser behövs kommer vi att göra en ny gratis matchning med ditt företag för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Tidseffektivt.

Behöver du personal på kort tid? oroa dig inte. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig yrkeskompetensen som uppfyller dina specifika förmåga behov med kortaste varsel.

Kontakta oss för mer information.

behöver du personalförstärkning?

VVS Bemanning

VVS Nischad bemanningsfirma. Vi hyr ut prövade arbetslag inkl arbetsledning, åtar oss uppdrag inom hela landet!

Kontakt info