Isolerare

Isoleringstekniker från bemannignsföretag

Hyra isolerare

Isolerare bemanning

Isolering personal.

Våra Isolerare täcker bred isolerings kompetens.

  • Rörisolering.
  • Isolering av ventilationskanaler.
  • Teknisk isolering. 

Vana med bekläda rör, ventilationskanaler, värmepannor, cisterner, kyla och ventilationskanaler vid nybyggnation och ombyggnation av hus.

Många av våra Isoleringstekniker täcker fler yrkeskompetenser såsom – ventilationsmontör eller rörmokare. De har inga problem med att hoppa in och hjälpa till och utföra andra arbetsuppgifter, om situationen kräver det. Något som är ganska ovanligt i bemanningsbranschen. 

Precis som i alla andra fall när vi hyr ut personal så kommer våra Isolerare med egen utrusning och är klädda för jobbet. SÖKER DU JOBB SOM Isolerare?

Vi jobbar främst med uthyrning till entreprenader, där du som anställd blir placerad på kundens projekt. Ditt första jobb hos oss skulle vara på någon av våra pågående projekt inom vår koncern, där dina kunskaper och kvalifikationer testas.

Vanligaste arbetsuppgifter som isolerare : Isolering av beklädda rör, ventilationsrör, pannor och vattentankar etc. 

Söker DU JOBB SOM ventilations ISOLERARE?

Ventilationsisolation används tillsammans med ventilationskanaler för att förbättra säkerheten och minska energiförlust och buller. Detta är ett hantverk som kräver både kunskap och kreativitet. Ventilationsisolatorer kan användas för rör (värme, ventilation och sanitet). 

Ventilationsisolatorer kommer att användas för att isolera rören till värme-, kyl- och ventilationsrör när man bygger nya hus och bygger om hus. Detta arbete utförs i alla typer av fastigheter där människor bor, såsom hus och arbetsplatser. Rörisolatorer kan användas med isolering av asbest eller glasull, poröst gummi och skyddshöljen av plast.

Låter det intressant? Skicka in ditt CV&Kort beskrivning om dig själv till [email protected]

Kostnadseffektivt.

När du arbetar med vår hjälp ingår allt från utrustning till försäkring. På det sättet har du kontroll över de slutliga kostnaderna för att anställa anställda i ett tidigt skede.

Flebixel personallösning.

Om dina behov förändras och andra kompetenser behövs kommer vi att göra en ny gratis matchning med ditt företag för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Tidseffektivt.

Behöver du personal på kort tid? oroa dig inte. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig yrkeskompetensen som uppfyller dina specifika förmåga behov med kortaste varsel.

Kontakta oss för mer information.

behöver du personalförstärkning?

VVS Bemanning

VVS Nischad bemanningsfirma. Vi hyr ut prövade arbetslag inkl arbetsledning, åtar oss uppdrag inom hela landet!

Kontakt info