snickare från bemannignsföretag

Snickare

Vad kan vi göra för dig som letar snickare?

Byggpersonal till entreprenad.

Vi matchar snickarens förmågor i databasen med ditt arbete. Vi har varit i den här branschen länge och bred kandidatnätverk för att leta reda på lämplig kompetens. Det betyder att vi känner till dina behov som kund. Vi strävar efter att alltid erbjuda personal med rätt kompetens så snabbt som möjligt.

Snickarna vi hyr ut utför de allra vanligaste snickeri jobben. Trots att vi är VVS nischade så har vi en del riktigt duktiga snickare i vår koncern då det ofta krävs under vvs jobben.

Vi arbetar främst i Stockholms län, men hyr gärna ut våra snickare inom hela landet. Vi utför alla typer av bygguppgifter, såsom nyproduktion, modifieringar, expansion och renovering – oavsett storleken.

Det vanligaste upplägget är uthyrning i arbetslag med en arbetsledare som sköter kommunikationen och ser till att allting fungerar som det ska och att jobbet utförs i bra takt.

Fördelar
  • Alltid klädda för jobbet.
  • Bosatta nära projektet 
  • Precis som all vår personal – prövade (dvs. de har utfört arbeten för oss själva.)
  • Betala per timme eller fastpris (volym, uppdrags baserat)
Kostnadseffektivt.

När du arbetar med vår hjälp ingår allt från utrustning till försäkring. På det sättet har du kontroll över de slutliga kostnaderna för att anställa anställda i ett tidigt skede.

Flebixel personallösning.

Om dina behov förändras och andra kompetenser behövs kommer vi att göra en ny gratis matchning med ditt företag för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Tidseffektivt.

Behöver du personal på kort tid? oroa dig inte. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig yrkeskompetensen som uppfyller dina specifika förmåga behov med kortaste varsel.

Kontakta oss för mer information.

behöver du personalförstärkning?

VVS Bemanning

VVS Nischad bemanningsfirma. Vi hyr ut prövade arbetslag inkl arbetsledning, åtar oss uppdrag inom hela landet!

Kontakt info