svetsare från bemannignsföretag

Behöver du Hyra Svetsare ?

Personal - Svetsare

Svetsare från bemanningsfirma

 

Våra svetsare har en bred kunskap inom dem flesta svetsmetoderna vilket göra att dem kan ta på sig de flesta typer utav jobb. Alla svetsare vi har är givetvis certifierade vilket betyder för din del att du kan vara trygg i att svetsarna kommer att hålla standarden. De vanligaste svetskompetenser vi har är MIG-Svetsning, TIG-Svetsning.

  –  Alltid egen utrustning –  våra svetsare kommer alltid med sitt egna svetsaggregat och är klädda för jobbet

  –  Allt från industriella fabriker till entreprenader.

  – Vid större projekt så brukar arbetslag fungera bäst, där vi kan komma med personallösningar som omfattar flera yrken och har en arbetsledare som styr personalens arbetsprocess.

Vi har yrkeskunnig personal med egen utrusning men där vi främst skiljer oss från våra konkurrenter är i att den personalen som blir uthyrd har blivit prövade av oss själva. De har utfört arbeten på våra egna byggen, ingen CV – anställning där man första gången prövar personalen hos slutkunden.

 

SÖKER DU JOBB SOM Svetsare?

Vi hjälper företag  med placering av personal. Att arbeta hos oss innebär att du anställs för att arbeta med projekt hos kunden. Objektets storlek och längd varierar.

Ditt jobb innebär anställning hos oss för jobb hos kund på ett eller flera projekt och bli vårt ansikte utanför arbetsplatsen. Vi jobbar främst med att hyra ut våra svetsare till industrier, bygg entreprenader.

Vanligaste arbetsuppgifter som svetsare : Som svetsare använder du olika svetsmetoder och många olika material. Från tillverkning av avancerad pannrum till olika svetsningar och anslutningar av bostadsbyggande. Som svetsare kan du använda olika svetsmetoder för att sammanfoga metalldelar. 

Du är engagerad i tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. 

Du måste ha en fullständig förståelse för egenskaperna och strukturerna hos olika metaller. Dessutom måste svetsare förstå olika svetsmetoder, såsom metallbågsvetsning, MIG / MAG / TIG och / eller gassvetsning. 

Låter det intressant? Skicka in ditt CV&Kort beskrivning om dig själv till [email protected]

Kostnadseffektivt.

När du arbetar med vår hjälp ingår allt från utrustning till försäkring. På det sättet har du kontroll över de slutliga kostnaderna för att anställa anställda i ett tidigt skede.

Flebixel personallösning.

Om dina behov förändras och andra kompetenser behövs kommer vi att göra en ny gratis matchning med ditt företag för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Tidseffektivt.

Behöver du personal på kort tid? oroa dig inte. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig yrkeskompetensen som uppfyller dina specifika förmåga behov med kortaste varsel.

Kontakta oss för mer information.

behöver du personalförstärkning?

VVS Bemanning

VVS Nischad bemanningsfirma. Vi hyr ut prövade arbetslag inkl arbetsledning, åtar oss uppdrag inom hela landet!

Kontakt info