vvs installatör

Hyra ventilationsmontörer

Ventilationsarbeten

Ventilationsmontörer

Våra ventilationsmontörer/installatörer utför alla vanliga luftbehandlings arbeten : montering, felsökning, installation. Allt från de mest simpla uppdrag till mer avancerade. Vi tar emot en beskrivning av uppdraget och sammansätter ett anpassat lag.

Att hyra ventilationsmontörer är ett mycket kostnadseffektivt sätt att hantera personal under toppproduktion, semester, föräldraledighet och sjukfrånvaro. Eftersom du har möjlighet att anställa en ventilationsarbetare per timme och bara betala för arbetstagarens arbetstid som företagare kan du bättre förstå kostnaden för anställda.

Företaget har också större flexibilitet att ersätta anställda som av olika anledningar inte kan anpassa sig till arbetsplatsen.

Alltid klädda för jobbet med egen utrusning. 

Vi hyr ut personal inom hela landet. Vi står för transporten, boendet i närheten av arbetsplatsen.

SÖKER DU JOBB SOM Ventilations montör / Installatör?

Vi hjälper företag  med placering av personal. Arbete hos går ut på att du anställs för utföring av arbete på kundens projekt, storlek och längd varierar från kund till kund.

De vanligaste arbetsuppgifter som Ventilations montör  – Ventilationsmontörer kan hantera olika ventilationsuppgifter. Den täcker allt från estetik till brandskydd.

Moderna ventilationssystem är högteknologiska & ventilation är ett område på arbetsmarknaden, där utvecklingen är mycket snabb och det finns stora möjligheter till brist eller expansion. Exempel på uppgifter för en ventilationsanläggning inkluderar installation och installation av ventilationssystem, såsom installation, reparation och underhåll av kanaler, fläktar och enheter, samt funktionskontroll av olika typer av fastigheter och ventilationsaggregat i anläggningen.

 

Kostnadseffektivt.

När du arbetar med vår hjälp ingår allt från utrustning till försäkring. På det sättet har du kontroll över de slutliga kostnaderna för att anställa anställda i ett tidigt skede.

Flebixel personallösning.

Om dina behov förändras och andra kompetenser behövs kommer vi att göra en ny gratis matchning med ditt företag för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Tidseffektivt.

Behöver du personal på kort tid? oroa dig inte. Vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig yrkeskompetensen som uppfyller dina specifika förmåga behov med kortaste varsel.

Kontakta oss för mer information.

behöver du personalförstärkning?

VVS Bemanning

VVS Nischad bemanningsfirma. Vi hyr ut prövade arbetslag inkl arbetsledning, åtar oss uppdrag i Stockholm, Göteborg, Malmö.

Kontakt info