Hyr ventilationsmontör. VVS Bemanning i Stockholm. Ventilationsarbeten

Ventilation i Stockholm

Vi jobbar både med bemanning & entreprenader. Vi är ett ventilations och vs entreprenad & bemannings företag som utgår från Stockholm men åtar oss uppdrag inom hela Sverige.

 

Våra tjänster inom ventilation Stockholm är väldigt breda, eftersom vi i vårt arbetslag tillhandahåller experter inom många olika områden. Tillsammans kan vi därför erbjuda allt ifrån heltäckande lösningar för ventilation Stockholm, till specialanpassade underhållstjänster för mindre vanliga typer av ventilationssystem.

Vi erbjuder tjänster inom ventilation för villor, radhus, bostadsrättsföreningar mm. För att få veta mer om vilka ventilationsstjänster vi kan erbjuda er och till vilka priser – kontakta gärna oss!

Entreprenad

Vi utför alla typer av entreprenader inom ventilation. Vi är lyhörda för vad kunden vill ha och arbetar alltid i nära dialog med alla inblandade aktörer. Med början på idéstadiet arbetar vi fram en energioptimerad och kostnadseffektiv totallösning, helt anpassad efter kundens behov.

Genom att komma in tidigt i byggprocessen kan vi också med vårt stora kunnande bidra med rådgivning och fungera som ett bollplank i valet av systemlösningar.

Vårt mål är att i samarbete med kunden skapa en bra inomhusmiljö med hänsyn till bygg- och driftskostnader, miljö- och energimål. Redan vid installation kan du påverka livslängden och behovet av underhåll av din anläggning.

Bemanning

Vi är specialiserade på att leverera kompletta arbetslag med dokumenterat yrkeskunniga arbetare och engelsktalande arbetsledning till alla typer av installationsprojekt.

Våra arbetare har erfarenhet från nordiska arbetsplatser och är inarbetade i hur det fungerar lokalt. När du anlitar oss får du all kompetens från ett och samma företag – det ger dig kontroll över projektet.

Våra experter är erfarna inom ventilationsservice och VVS-isolering i villor, lägenheter, radhus, kontorslokaler, lager, nybyggen mm. Vi tar oss an alla tänkbara ventilationsuppdrag och arbetar alltid med säkerhet och kvalitet i fokus.

Vill du veta mer kring hur vi jobbar med bemanning och personaluthyrning inom ventilation så är det bara att slå en signal eller maila oss på [email protected]

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss via kontaktformuläret/e-posten och få svar inom 1 arbetsdag.

Eller ring oss! Våra telefontider är alla vardagar 07:00-17:00