Hyra Svetsare

Hyra tig mig svetsare. VVS Bemanning i Stockholm.

TIG & MIG Svetsare

Våra svetsare

har en bred kunskap inom dem flesta svetsmetoderna vilket göra att vi kan ta på sig de flesta typer av jobb. Alla svetsare vi har är givetvis certifierade vilket betyder för din del att du kan vara trygg i att svetsarna kommer att hålla eran standarden. De vanligaste svets kompetenser vi har är MIG-Svetsning, TIG-Svetsning.

Projektledare. Vid större projekt så fungerade det bäst med arbetslag som omfattar en arbetsledare som styr personalens arbetsprocess och som sköter kommunikation med projektledaren. Sedan så är vår yrkeskunnig personal kommer alltid med egen utrustning men den största skillnaden mellan oss och våra konkurrenter är att vår personal som vi hyr ut är redan prövad på våra byggen.  

Vanligaste arbetsuppgifter som svetsare. Som svetsare använder du olika svetsmetoder och många olika material. Från tillverkning av avancerad pannrum till olika svetsningar och anslutningar av bostadsbyggande. Som svetsare kan du använda olika svetsmetoder för att sammanfoga metalldelar. 

Svetsare. Våra Svetsare förstår olika typer ut av svetsmetoder, såsom metallbågsvetsning, MIG / MAG / TIG och / eller gassvetsning. Sedan så jobbar våra svetsare oftast på industriella fabriker eller entreprenader.

Entreprenad

Vi jobbar främst med entreprenader. Där vi hjälper företag inom VS/Vent Sektorn med placering av extra personal.                                                                                                               

Dem Yrkeskategorierna vi hyr ut är vs-montör, svetsare, vent-montör, snickare och isoleringstekniker. Men vi tar även på oss entreprenader inom dessa yrken.

ID06

ID06 Syftet med ID06 och personallagen är att motverka svartarbete och osund konkurrens. Lagen kommer att kompletteras med månatlig redovisning av arbetsgivaravgifter på individnivå. Vår

Read More »

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss via kontaktformuläret/e-posten och få svar inom 1 arbetsdag.

Eller ring oss! Våra telefontider är alla vardagar 07:00-17:00