Hyr rörmokare. VVS Bemanning i Stockholm. VS Entreprenör i Stockholm malmö och göteborg.

RÖRMOKARE - VÅR STYRKA.

Vi är ett professionellt företag som bara fokuserar på VSS Personal. Vi har en stor erfarenhet och kunskap inom branschen, Detta gör oss till ditt säkra val. 

Under produktion stopper, föräldraledighet, semester ledighet och sjukfrånvaro kan det lätt bli brist på personal. Det är där vi kommer in och fyller i dina personalbehov och visar vilka lösningar vi har. 

Våra effektiva lösningar. Något som har visat sig vara det mest effektiva lösningen för entreprenader är att man har en arbetsledare som sköter den större delen av kommunikationen på arbetsplatsen och sedan ser till att alla utför sina uppdrag i den planerade takten. 

Våra erfarna VVS-Montörer. Flertal av våra VVS-Montörer har även stor erfarenhet av ventilation samt isolering vilket gör dem väldigt flexibla på arbetsplatsen. Dem hoppar gärna in och hjälper till om det krävs.

 
Entreprenad

Vi jobbar främst med entreprenader. Där vi hjälper företag inom VS/Vent Sektorn med placering av extra personal.                                                                                                               

Dem Yrkeskategorierna vi hyr ut är vs-montör, svetsare, vent-montör, snickare och isoleringstekniker. Men vi tar även på oss entreprenader inom dessa yrken.

ID06

ID06 Syftet med ID06 och personallagen är att motverka svartarbete och osund konkurrens. Lagen kommer att kompletteras med månatlig redovisning av arbetsgivaravgifter på individnivå. Vår

Read More »

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss via kontaktformuläret/e-posten och få svar inom 1 arbetsdag.

Eller ring oss! Våra telefontider är alla vardagar 07:00-17:00