Hyra Svetsare

Hyra tig mig svetsare. VVS Bemanning i Stockholm.

Elektriker

Våra elektriker besitter en omfattande kunskap inom de flesta elektriska metoder, vilket gör att vi kan ta itu med en mängd olika uppdrag. De främsta kompetenserna bland våra elektriker inkluderar installationer med lågspänning och högspänning samt förmåga att arbeta med olika elektriska system.

Projektledning. Vid större projekt är det mest effektivt att ha arbetslag som innefattar en arbetsledare som styr personalens arbetsprocess och kommunicerar med projektledaren. Vår erfarna personal kommer alltid med den nödvändiga utrustningen. En signifikant skillnad mellan oss och våra konkurrenter är att vår personal som vi tillhandahåller redan har bevisat sin kompetens genom tidigare projekt.

Vanliga arbetsuppgifter för elektriker. Som elektriker arbetar du med olika elektriska metoder och material för att utföra olika uppdrag. Det kan innebära allt från installation av avancerade elsystem i industriella anläggningar till anslutningar i bostadsbyggnader. Elektriker kan använda olika tekniker för att koppla samman elektriska komponenter och säkerställa att alla system fungerar korrekt.

Elektriker. Våra elektriker förstår olika typer av elektriska metoder, såsom kabeldragning, installation av elsystem, och arbete med låg- och högspänning. De arbetar oftast inom industriella anläggningar eller byggprojekt.

Entreprenad

Vi jobbar främst med entreprenader. Där vi hjälper företag inom VS/Vent Sektorn med placering av extra personal.                                                                                                               

Dem Yrkeskategorierna vi hyr ut är vs-montör, svetsare, vent-montör, snickare och isoleringstekniker. Men vi tar även på oss entreprenader inom dessa yrken.

ID06

ID06 Syftet med ID06 och personallagen är att motverka svartarbete och osund konkurrens. Lagen kommer att kompletteras med månatlig redovisning av arbetsgivaravgifter på individnivå. Vår

Read More »

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss via kontaktformuläret/e-posten och få svar inom 1 arbetsdag.

Eller ring oss! Våra telefontider är alla vardagar 07:00-17:00