VVS Bemanning

Varför bemanning?

Att hitta yrkesmän med rätt kompetens är en utmaning, och  vår bransch är inget undantag. Efterfrågan på anställda är enorm. På grund av begränsade personalresurser tvingas många vvs och bygg företag att inte ta på sig fler projekt.

Det tar tid att hitta bra medarbetare, vilket är vad de flesta företag i branschen saknar när de är upptagna med att driva projekt. Låt den här delen av Smart Comfort Group fungera för dig så att du kan spendera din tid och energi på att driva ett hållbart företag som växer år för år.

VVS Entreprenör i bakgrunden.

När du anlitar oss för VVS Bemanning i Stockholm kommer du definitivt att anställa människor som vet vad de gör. Vi testar alltid kvaliteten, all personal vi hyr ut har vi anställt hos oss, vi prövar alltid personalen på våra egna byggen innan uthyrning.

Vi gör detta för att du ska få rörmokare, svetsare, montörer, snickare och isoleringstekniker som verkligen förstår sitt arbete och gör sitt bästa varje dag. Det kan direkt låta anställda som vet hur man utför varje uppgift professionellt, säkert och effektivt direkt spara tid och pengar. Kontakta oss så presenterar vi våra personal lösningnar till er.

Kvalité i fokus.

Vi levererar högkvalitativa rörmokare, svetsare och ventilationsmontörer som överträffar förväntningarna.

Vårt erfarna team hanterar utmaningar effektivt. Vi använder enbart högkvalitativa material och moderna tekniker för hållbara resultat.

Vårt mål är att vara branschledande. Lita på oss för pålitliga installationer och reparationer. Vi fokuserar på detaljer och hög standard. Välj oss för trygghet och kvalitet.

Arbetslag

Det vanligaste upplägget är uthyrning i arbetslag med en arbetsledare som sköter kommunikationen och ser till att allting fungerar som det ska och att jobbet utförs i bra takt.

Flexibel personal lösning.

Om dina behov förändras och andra kompetenser behövs kommer vi att göra en ny gratis matchning med ditt företag för att hitta den lösning som bäst passar dina behov.

ID06

ID06 Syftet med ID06 och personallagen är att motverka svartarbete och osund konkurrens. Lagen kommer att kompletteras med månatlig redovisning av arbetsgivaravgifter på individnivå. Vår

Read More »

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss via kontaktformuläret/e-posten och få svar inom 1 arbetsdag.

Eller ring oss! Våra telefontider är alla vardagar 07:00-17:00